Spitale dhe Farmaci

Spitale dhe FarmaciSa më poshtë do të gjeni një listë me spitale dhe farmaci në të gjithë vendin:
 
Spitalet
Rrethi/Qyteti
Adresa
Numri i tel.
Spitali Rajonal
Fier
 
034 22 021
Spitali Rajonal
Elbasan
 
0545 34 09
Spitali Rajonal
Shkodër
 
022 43 347
Spitali Rajonal
Dibër
 
0218 2072
Spitali Rajonal
Lushnje
 
035 222 68
Spitali Rajonal
Kukës
 
0242 53 73
Spitali Rajonal
Berat
 
032 34 222
Spitali Rajonal
Korçë
 
0824 29 72
Spitali Rajonal
Vlorë
 
033 22657
Spitali Rajonal
Gjirokastër
 
0846 3768
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Tiranë
Rr. Dibrës
04 2363 636/2363 001
Spitali Onkologjik
Qendra Spitalore Nënë Teresa
Rr. Dibrës
04 2340 417
Infektivi
Qendra Spitalore Nënë Teresa
Rr. Dibrës
04 2363 636
Spitali Ushtarak
Tiranë
Në Laprakë
04 2226 601/355 977
Materniteti (nr. 1)
Tiranë
"Mbretëresha Geraldine"  Bul. Zog 1, pranë Stacionit të Trenit
04 2225 718
Materniteti (nr. 2)
Tiranë
"Koco Glozheni", tek Brryli
04 2370 796
Ambulanca e Urgjencës
Tiranë
Rr. Gjin Bue Shpata, pranë shkollës Emin Duraku
04 2222 235
 
Farmaci 24 Orë
 
Farmaci nate
Tiranë
Bul. Zog 1(Pranë Bar London)
04 2222 241
 
Farmaci të tjera
 
Alb Trade Farma
Tiranë
Rr. Pjeter Bogdani, Nr 25
04 2250 737
At Luigji Monti
Tiranë
Rr. Kavajës, 120
04 2232 021
Alkaloid
Tiranë
Rr. Andon Zako Cajupi
04 2233 320
Farmacia Greke
Tiranë
Rr. Vaso Pasha / Blv. Bajram Curri
04 2267 440
Megapharm
Tiranë
Rr. Ismail Qemali, Nr 32/1
04 2245 060
Penta Farm (përdorur nga Klinika ABC)
Tiranë
Rr. Hoxha Tasim, Nr 52/1
04 2232 960
 
Klinika
 
Klinika ABC
Tiranë
Rr. Qemal Stafa, Nr. 260
04 2234 105
Klinika Ortodokse
Tiranë
Rr. Dibrës, Nr. 159
04 2360 925
At Luigji Monti
Tiranë
Rr. Kavajës, Nr. 120
04 2223 906
Klinika Marie Stopes
Tiranë
Rr. Tefta Tashko
04 2241 018
IKEIDA
Tiranë
Rr.  Kongresi i Manastirit
04 2374 404
 
Mbrapa